Oběd je důležitý aneb jak vyřešit firemní stravování?

Proč byste měli svým zaměstnancům zajistit firemní stravování? Třeba proto, že se s plným žaludkem pracuje mnohem lépe než na lačno. Ale teď vážně. Během pauzy na oběd si zaměstnanci příjemně odpočinou a v druhém „poločase“ pracovní doby vzroste jejich produktivita práce. Absence oběda navíc souvisí i s nepříjemnými zdravotními komplikacemi. Jenomže co si budeme nalhávat, stravování se v restauracích není pro každého. Kvalitní jídlo je poměrně drahé a nevýhodou je spousta pročekaného času. A právě v tom má firemní stravování navrch.

Proč si nechat jídlo dovážet?

Rozvoz hotového jídla má oproti stravování se v běžné restauraci několik nesporných výhod. Zaměstnanci ušetří spoustu drahocenného času a většinou i peněz. Ne každý má restauraci s nabídkou kvalitního, chutného a cenově přijatelného jídla hned za rohem – a než absolvovat cestu do jiné čtvrti, je lepší si nechat oběd dovézt. Navíc nehrozí, že polední menu bude vyprodané a strávníci si ho mohou dopřát kdykoliv.

Obraťte se na cateringový servis ARTER

Pro firemní stravování Praha jsou dobrou volbou služby firmy ARTER – Cateringový servis. Ta v současné době zajišťuje výrobu a distribuci hotových jídel, minutek i zachlazené a hluboko zamrazené stravy. ARTER dopraví jídlo do vaší firemní kantýny a v případě potřeby pro vás připraví kompletní cateringovou akci (podnikový večírek, prezentaci apod.). Zároveň můžete využít stravování v některé z jídelen. K výhodám patří neomezené porce, což platí také o polévce a čaji. Již v základu jsou porce o cca 10 % větší, než kolik stanovuje zákonná norma. Systém firemního stravování je natolik úspěšný, že ho v dlouhodobém průměru využívá kolem 90 % zaměstnanců pracujících v objektu. Chcete-li se dozvědět podrobnosti, pokračujte na www.arter.cz.

Publikováno: 16. 07. 2017

Kategorie: Podnikání

Autor: Ivana Kolářová